“Beter leren lezen, schrijven en rekenen”

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Eric van Daelen, directeur

“Als je niet goed kunt lezen, schrijven en rekenen merk je dat elke dag. Contact met anderen is moeilijker, thuis, in de buurt en op het werk. Ook bij de dokter of apotheker.  Je schaamt je soms.  Als je werkt aan je vaardigheden, heb je meer contact met andere mensen en wordt je wereld groter. Je krijgt meer zelfvertrouwen en kunt dingen makkelijker zelf regelen. Wij helpen mensen die beter willen leren lezen, schrijven, rekenen en met de computer willen werken.

“Onze docenten hebben alle tijd en aandacht voor jou”

Eigen niveau en tempo
Op onze school zijn er verschillende richtingen.

  1. Er is de richting NT1. Hier leren mensen beter lezen, schrijven en rekenen.
  2. Er is ook de richting NT2. Dit is voor mensen die een andere taal spreken en het Nederlands willen leren spreken, lezen en schrijven.
  3. En er is een richting voor mensen die digitale vaardigheden willen leren.

We werken met kleine groepen. Iedereen leert op zijn eigen niveau en tempo. We hebben heel goede docenten die alle tijd en aandacht voor je hebben.

Bedrijven en taalcoaches
Ook bedrijven stimuleren hun medewerkers om bij ons een cursus te volgen. Dan kunnen mensen makkelijker met elkaar communiceren. Er ontstaat meer begrip voor elkaar en er is minder verzuim. Ook kunnen mensen beter samenwerken en is er minder kans op fouten en ongevallen. En: we leiden ook taalvrijwilligers op. Zij volgen bij ons een cursus waarna ze als vrijwilliger mensen helpen als taalmaatje.”

Lees ook het verhaal van

Sorry, your browser does not support inline SVG.