“Beter leren lezen, schrijven en rekenen”

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nanneke Teurlings, directeur

“Als je niet goed kunt lezen, schrijven en rekenen merk je dat elke dag. Je hebt vaker problemen met je gezondheid, werk en huis. Contact met anderen is moeilijker. Je schaamt je soms. Als je werkt aan je vaardigheden, wordt je wereld groter. Je krijgt meer zelfvertrouwen. En kunt dingen makkelijker zelf regelen. Wij helpen mensen die beter willen leren lezen, schrijven en rekenen. En met de computer willen werken.

“Onze docenten hebben alle tijd en aandacht”

Eigen niveau en tempo
Op onze school zijn er verschillende richtingen. Er is de richting NT1. Hier leren mensen beter lezen, schrijven en rekenen. Er is ook de richting NT2. Dit is voor mensen die een andere taal spreken en het Nederlands willen leren spreken, lezen en schrijven. En er is een richting voor mensen die digitale vaardigheden willen leren. We werken met kleine groepen. Iedereen leert op zijn eigen niveau en tempo. We hebben heel goede docenten die alle tijd en aandacht voor je hebben.

 

Bedrijven en taalcoaches
Ook bedrijven stimuleren hun medewerkers om bij ons een cursus te volgen. Dan kunnen mensen makkelijker met elkaar communiceren. Ontstaat er meer begrip voor elkaar en is er minder verzuim. Ook kunnen mensen beter samenwerken en is er minder kans op ongevallen. En: we leiden ook taalvrijwilligers op. Zij volgen bij ons een cursus waarna ze als vrijwilliger mensen helpen als taalmaatje.”

Lees ook het verhaal van

Sorry, your browser does not support inline SVG.