Nederlands als tweede taal – NT2

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Taalvaardige medewerkers zijn heel belangrijk voor klantcontacten, veiligheid op de werkvloer, doorgroeimogelijkheden en duurzame inzetbaarheid. Medewerkers voor wie het Nederlands niet de
moedertaal is, kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken.

De School voor Educatie en Inburgering van ROC Tilburg helpt u graag met het taalvaardig maken van uw werknemers en biedt u een traject op maat aan! Wij bieden maatwerkcursussen aan die worden verzorgd door ervaren, bevoegde en bekwame docenten Nederlands als tweede taal (NT2).

Waarom een opleiding NT2 voor uw medewerkers?

Door uw medewerkers taalvaardig te maken:

  • gaan de productiviteit en de kwaliteit omhoog;
  • neemt het ziekteverzuim af;
  • werken medewerkers veiliger;
  • worden er minder fouten gemaakt;
  • bindt u uw medewerkers, omdat zij zich ook buiten hun werkomgeving beter kunnen redden.

Voor wie?

Medewerkers voor wie het Nederlands niet de moedertaal is en voor wie taalverhoging wenselijk is voor het functioneren op de werkvloer of voor medewerkers die taalverhoging nodig hebben voor het starten met een beroepsopleiding.

Cursusinhoud

ROC Tilburg levert maatwerk en stemt de inhoud van de cursus dan ook graag met u af. Wilt u een cursus die volledig is toegespitst op de specifieke werksituatie van de werknemer? Dat kan. Wij gaan dan tijdens de cursus aan de slag met de woordenschat, instructies en protocollen die daadwerkelijk op de werkvloer worden gebruikt.

Wilt u een algemene taalcursus die is toegespitst op alledaagse situaties? Dat kan ook. Wij gebruiken dan een lesmethode als basis en koppelen daar praktijkopdrachten aan. Het startniveau van een medewerker bepalen wij voorafgaand aan de cursus middels een intake.

Cursusuitvoering

Deze maatwerktrajecten bieden wij als incompany training aan of op een locatie van ROC Tilburg, dit op basis van uw voorkeur.

Meer weten?

Mocht u meer informatie wensen of wilt u even overleg, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanager Miranda Hemrica.

E-mail : mhemrica@ncvbbedrijfsopleidingen.nl

M :06- 343 822 70
U : 088 – 293 55 99

ROC Tilburg
School voor Educatie & Inburgering
Gershwinstraat 10, 5012 AR Tilburg

Sorry, your browser does not support inline SVG.